Ajankohtaista‎ > ‎

Menneet

ROIHU

lähettänyt Toimarit Webmaster 13.11.2015 klo 11.39   [ 28.2.2016 klo 9.40 päivitetty ]

Lippukuntamme lähtee ensi kesänä Finnjamboree Roihulle, jonne odotetaan jopa 15 000 partiolaista Suomesta ja maailmalta. Hämeenlinnan Evolle kohoaa Roihun 
telttakaupunki 20.-28.7.2016. Vastaava suurleiri järjestetään Suomessa kerran kuudessa vuodessa ja on jokaisen partiouran kohokohta! Leiri rakentuu yhteisvoimin rakennusleirillä 
15.-19.7. ja puretaan purkuleirillä 29.-31.7.

Suurleiri Roihu on suunnattu tarpojille, samoajille ja vaeltajille sekä aikuisille. Nuoremmat lapset ovat tervetulleita perheensä kanssa asumaan perheleiriin. Myös ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita, joten voit kutsua kaverisikin mukaan!

Leirillä asutaan teltoissa yhden tai useamman lippukunnan muodostamissa leirilippukunnissa. Leiripäivät täyttyvät huikeista ohjelmalaaksoista ja Virvatulista, lisäksi leirin aikana vietetään koko leirin yhteiset Avajaiset, Keskiäiset ja Päättäjäiset. Samoajaikäisistä ylöspäin kaikki osallistuvat myös leirin tekemiseen pesteissä.
Koko vuosi 2016 on omistettu Roihulle ja leirille valmistaudutaan jo keväällä muun muassa suorittaen Kipinäaktiviteetteja kokouksissa ja retkillä yhdessä lippukunnan ja oman ryhmän kanssa. Syksyllä 2016 kokoonnumme Hiilloksille muistelemaan kesän kokemuksia.

Lähdethän sinäkin mukaan? Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2015 ja päättyy 24.1.2016. Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterijärjestelmän 
kautta (http://roihu2016.fi/ilmoittaudu), joko huoltajan PartioID-tunnuksella (alle 18-vuotiaat) tai omalla
PartioID:llä (täysi-ikäiset). Ilmoittautumislinkki, tarkemmat ohjeet ja lisätiedot löytyvät ilmoittautumisen alkaessa Roihun nettisivuilta roihu2016.fi. 
Jos omat tai huoltajan Kuksa-tunnukset ovat kateissa, otathan yhteyttä Virpi Laurén-Toivolaan puhelimella 0400 931107 tai sähköpostilla jasenrekisteri(at)toimarit.fi. 
Lisää tietoa Roihusta saat lippukuntamme joulujuhlassa 14.12. Pyhän Luukkaan kappelissa. Nähdäänhän siellä?

Toimarit JOTI:ssa

lähettänyt Toimarit Webmaster 11.10.2010 klo 8.43   [ 24.9.2015 klo 12.29 päivitetty ]

Lokakuun kolmantena viikonloppuna 16.-17.10.2010 partiolaiset kokoontuvat jälleen radioaalloille ja internetyhteyksien päähän tapaamaan partioystäviään ja solmimaan uusia tuttavuuksia ympäri maailmaa. Tänä vuonna jo 53. kerran radioaalloilla ja 14. kerran Internetissä.

Tapahtu JOTI-JOTA (tai historiallisesti oikeammin sanottuna JOTA-JOTI) tulee lyhenteistä Jamboree-on-the-air ja Jamboree-on-the-Internet. JOTA toimii radioaalloilla, JOTI Internetissä.

Kilkkeellä luotiin monia tuttavuuksia ulkomaalaisiin partiolaisiin ja samoajat pääsivät tutustumaan JOTI-tekniikoihin ohjelmalaaksoissa. JOTI tuo nämä asiat yhteen – mahdollisuuden luoda kontakteja ympäri maailmaa Suomesta käsin. JOTI:n perusluonne liittyy kuulumisten vaihtamiseen ja tuttavuuksien luomiseen ulkomaailmaan erilaista tekniikkaa hyväksi käyttäen, joten tekniikasta kiinnostuneille JOTI tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua erilaisiin viestintävälineisiin, joilla voi kommunikoida radioaalloilla ja internetissä (internet on paljon monipuolisempi kuin ensin voisi kuvitella).

JOTI:n oleellisena osana liittyy myös muilta Jamboreilta tuttu swoppaus. JOTI:n aikana sovitaan erinäisiä vaihtokauppoja huiveista ja merkeistä kuvien perusteella, joten kuvaathan vaihtomerkkisi ja huivisi, jos haluat saada JOTI:sta muistoksi outoja merkkejä ja varusteita, joilla hämätä partiokavereita.

JOTI:n osallistuminen ei edellytä suuria ponnisteluja. Nettiyhteys löytyy lähes jokaisesta taloudesta nykypäivänä, joten ei muuta kuin tietokone päälle ja surffaamaan kohti JOTIA. JOTA:n osallistuminen ei myöskään ole vaikeaa sillä radioamatöörejä löytyy helposti ja yhteyksiä voidaan pitää milta radioamatööriasemalta tahansa. Radioamatöörin opastuksessa kuka tahansa voi käyttää radiolaitteita.

JOTI:n järjestetään myös useita tapahtumia, joihin osallistuminen tuo JOTI kokemukseen jotain uutta. Tapahtumissa on nimittäin paljon oheistoimintaa kontaktien etsimisen lisäksi, kuten leikkejä, ruuanlaittoa, askartelua jne. Oikeastaan rajana on ainoastaan järjestäjien kekseliäisyys.

Tänä vuonna JOTI-JOTA:n pohjoismainen pääasema on Helsingissä partioasemalla, jonka kutsukoodi on OH100S partion satavuotisjuhlien kunniaksi. Tapahtumaan on siis tulossa osallistujia paikan päälle myös muualta kuin suomesta. Partioasemalla järjestävään tapahtumaan voi tulla vain käymään ja osallistumaan toimintaan hetkeksi tai tulemaan koko viikonlopuksi.

Toimareitten JOTI-sivut löytyvät osoitteesta http://www.toimarit.fi/toiminta/joti.

Toimarit palasivat Kilkkeeltä

lähettänyt Toimarit Webmaster 9.8.2010 klo 7.30   [ 24.9.2015 klo 12.30 päivitetty ]

Joukko Toimareita ja noin 11 000 muuta partiolaista viettivät helteisiä ja välillä sateisia päiviä Evon nuorisoleirialueella. Suomen partioliikkeen 100-vuotisjuhlan päätapahtuma sujui vauhdikkaasti Tuli-, Ilma-, Vesi- ja Maalaaksojen ohjelman parissa.


Toimareita ja muita Ihimemaa- savun väkeä matkalla avajaisiin.

Toimarit Kilkkeellä

lähettänyt Toimarit Webmaster 20.7.2010 klo 23.24   [ 24.9.2015 klo 12.30 päivitetty ]

Suomen Partiolaisten kuudes suurleiri, Finnjamboree Kilke starttaa 28.7.2010.  Ja mukana ovat tietenkin myös Toimarit!

Kilke jakautuu viiteen alaleiriin. Alaleirit puolestaan kyliin ja kylät savuihin. Toimareitten Kilke-joukkueeseen kuuluu yli 40 tarpojaa, samoajaa, vaeltajaa ja johtajaa. Toimarit majoittuvat Lapa-alaleirin Luhta-kylään, savuun numero 126. Savu on nimeltään Ihimemaa.

Lapa-alaleirissä on reilu 2000 leiriläistä, Luhta-kylässä reilu 500.

Alaleirimme vierailupäivä on lauantaina 31.7. Silloin Kilke-leirialueelle odotetaan jopa 15000 vierasta. Vierailupäivästä lisää tietoa osoitteessa http://www.kilke.fi/fakta/vierailupaiva.
 
Kotiväki voi lähettää Kilkkeelle postia. Osoite on:
Kilke
<leiriläisen nimi>
Savu 126
16970 EVO


Kannattaa myös seurata Kilkkeen viestikanavia. Ja julkisia tiedostusvälineitäkin: Kilke näkyy ja kuuluu varmasti myös valtakunnan mediassa.

Kilkkeen www-sivut: www.kilke.fi


1-4 of 4